dialpad Toegangscontrole

Toegangscontrole
Toegangscontrole is het beveiligen van deuren en het beheren van toegang en de stroom mensen in en rondom een gebouw. In tegenstelling tot een traditioneel 'slot en sleutel' systeem kan toegangscontrole een gebouw elektronisch beveiligen en managen wie er waar en wanneer toegang heeft. De bediening van de toegangscontrole kan door middel van proximitykaarten(pas); tags; codes.

Koppeling met poort/slagboom
Het toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf/woning kan gekoppeld worden aan uw elektronische slagboom, schuifpoort en draaipoort. De bediening hiervoor kan door dezelfde proximitykaarten(pas); tags; codes gedaan worden, maar ook door een app op de smartphone. Of met een kentekencamera die de geregistreerde kentekens herkent en dan de poort of slagboom open stuurt, zodat u geen ongewenste auto's op uw terrein krijgt.

Geïntegreerd met inbraakbeveiliging
Ook is het mogelijk om het toegangscontrolesysteem te koppelen aan uw inbraakbeveiligingsinstallatie. Hierbij moet u denken aan het uitschakelen van een bepaald gedeelte van het alarm waartoe die toegangscontrolegebruiker toegang heeft. Ook leveren wij inbraakbeveiligingsinstallaties die tevens een toegangscontrolesysteem zijn, wat gebruiksgemak en financiële voordelen oplevert.

Ook interesse in een vrijblijvend Toegangscontrole advies? Neem dan contact met ons op.