lock Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging
Inbraken komen steeds vaker voor en het is een zeer nare ervaring als uw huis of bedrijfspand door inbrekers wordt belaagd. Een goed inbraakbeveiligingssysteem kan de buit bij inbraak beperken of zelfs voorkomen door het afschrikkende effect.

Inbraakbeveiligingssysteem
Een inbraakbeveiligingssysteem bestaat standaard uit de volgende vaste componenten:

  • het centrale stuurapparaat;
  • bedieningspaneel;
  • bewegingsdetectoren;
  • magneetcontacten;

Via een code of tag is het alarmsysteem in- en uit te schakelen.
De bewegingsdetectoren registreren iedere beweging en geven dit door aan het centrale stuurapparaat.
Het magneetcontact dat bij een raam of deur gemonteerd is zal bij opening, bij een ingeschakeld systeem, direct melding maken.

Het systeem kan eventueel nog uitgebreid worden met trildetectie, rookmelders, mistgeneratoren en een app op uw smartphone/tablet. om het alarm in- en uit te schakelen.
Trildetectie zorgt voor een vroegtijdige waarneming als er geprobeerd wordt door hakken of breken in de muren uw pand te betreden.
De rookmelders zorgen er 24 uur per dag voor dat er bij rookontwikkeling in uw huis of bedrijf meteen melding wordt gemaakt.
Door gebruik te maken van een mistgenerator wordt diefstal van goederen bijna onmogelijk. Het systeem treedt in werking bij activatie van het alarmsysteem. De mistgenerator begint met het uitstoten van een niet-schadelijke mistsubstantie waardoor het pand zich binnen 10 seconden vult met dikke mist. In de meeste gevallen verlaten de inbrekers het pand direct vanwege het schrikeffect. Blijft men langer binnen dan zal de uitgang zeer moeilijk te vinden zijn wegens desoriëntatie door de dikke mist.
Met de app kunt u het alarm op afstand bedienen.


Certificering

WdH Techniek is een VEB gecertificeerd en erkend beveiligingsbedrijf. Met het VEB opleveringsbewijs weet u dat er een modern en gebruiksvriendelijk inbraakbeveiligingssysteem is geïnstalleerd dat voldoet aan de eisen van de verzekeraar.

bekijk flyer VEB 


Doormelding en opvolging alarmering

Via doormelding naar een meldkamer kan er snel actie worden ondernomen, waardoor de pakkans van de inbrekers wordt vergroot. WdH techniek werkt samen met de Alarm Meldnet meldkamer. Zij verwerken de meldingen en sturen de juiste personen aan zoals waarschuwadressen en/of de alarmopvolgingsdienst. Bekijk hun website voor meer informatie over hun diensten.


Ook interesse in een vrijblijvend beveiligingsadvies? Neem dan contact met ons op.